Ngalamo kan verder

De coronapandemie heeft ook in Mangochi, het werkgebied van de Window of Hope Foundation, zijn sporen achtergelaten. In 2020 moest de bouw van het nieuwe educatieve kindercentrum in Ngalamo worden opgeschort. Intussen zijn de prijzen van de nog benodigde materialen zo ver opgelopen dat de WoHF geld tekort kwam om het karwei af te laten maken. Na overleg is onze medefinancier Wilde Ganzen akkoord gegaan met een extra subsidie om het project af te maken. Daarbij wordt dan tegelijk gezorgd voor de inrichting van het centrum, o.a. met speelgoed en leermateriaal.

Voor deze extra subsidie is een eenmalige inzamelingsactie op touw gezet. Bijdragen kunnen worden overgemaakt op rekening nummer NL10INGB0004256879 t.n.v. Stichting Quality Centre onder vermelding van ”gift Malawi”. Voor elke euro die u doneert legt Wilde Ganzen 50 cent bij.

Het ECD Ngalamo in aanbouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *