Donateur worden

Bent u enthousiast geworden over het Quality Centre en wat de organisatie doet? Wilt u graag bijdragen? Dan kunt u ons ook financieel steunen. Het Quality Centre is volledig afhankelijk van donaties. Elk bedrag (vanaf € 10,-) is welkom en helpt ons om meer projecten in Malawi te ondersteunen.

Eenmalige bijdrage
Voor een eenmalige donatie kunt u een financiële bijdrage storten op ons rekeningnummer NL 10INGB0004256879 t.n.v. Stichting Quality Centre onder vermelding van”gift Malawi”

Het is fijn als u een mailtje stuurt naar info@leidraad.com met uw gegevens, dan kunnen we u bedanken!

Directe donatie
Een directe donatie kan middels iDEAL banking. Ik wil het Quality Centre graag nu meteen steunen met het volgende bedrag:

iDeal € 10,- € 25,- € 50,- € 100,- € 250,-
Klik op het bedrag van uw keuze. Er start dan een nieuw scherm, waarin u de betaling via uw bank kunt regelen!

Structurele bijdrage
Wij zijn ook op zoek naar donateurs of sponsors die een structurele bijdrage willen leveren. Uw bijdrage verzekert het Malawi-project van de Window of Hope Foundation van continuïteit die de vrouwen en kinderen in Mangochi ten goede komt.

Wanneer u donateur of sponsor wilt worden of op andere manieren wilt bijdragen aan het Quality Centre, laat het dan weten via onze contactgegevens.

Adoptieouders

De Window of Hope Foundation (WOHF) ondersteunt gezinnen in dorpen op het platteland die weeskinderen opvangen. Zo kunnen de kinderen in hun eigen gemeenschap opgroeien en hoeven ze niet naar een weeshuis. De WOHF heeft echter steeds meer moeite de kosten voor deze ondersteuning op te brengen. Daarom zoeken we voor een aantal weeskinderen adoptieouders. Met een vaste bijdrage per jaar kunt u helpen dit project voort te zetten. De WOHF zorgt voor de communicatie met uw adoptiekind. Voor meer informatie en aanmelding mailt u naar info@leidraad.com

Periodieke giften voor vijf jaar of langer aan een ANBI-instelling zijn aftrekbaar bij de belasting. Meer informatie vindt u hier.  Adoptieouders die hiervan gebruik willen maken verzoeken we bij hun aanmelding dit formulier van de Belastingdienst in te vullen en aan ons op te sturen.

anbi-logo

De Stichting Quality Centre is een ANBI erkende organisatie. Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn bij de belasting. Voor ANBI instellingen relevante gegevens over de Stichting vindt u hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *