Educatief Kinderdagverblijf in Mangochi

Ieder jaar verkoopt het Quality Centre (Utrecht) biologisch geteelde bloembollen om een project van onze partnerorganisatie in Malawi te ondersteunen. Dit jaar is de opbrengst van onze bollenactie bestemd voor het bouwen van een kinderdagverblijf in het dorp Ngatala. 

De ouders hadden zelf een onderdak gebouwd van takken, riet en leem. Maar door de zware regens is het helemaal weggespoeld. De dorpsbewoners hebben intussen zelf stenen gebakken om te gaan bouwen. Maar er is ook hout nodig en golfplaat. We hopen voldoende geld op te halen zodat de bewoners kunnen starten met de bouw van dit kinderdagverblijf! De kinderen zullen er kunnen spelen èn leren.

Ngatala Ngatala2

 

Het Quality Centre werkt samen met de Window of Hope Foundation in Malawi om een aantal concrete projecten te realiseren. Zo hebben we een Training Economisch Empowerment voor Vrouwen georganiseerd met meer dan 60 deelnemers. Resultaat: drie goedlopende bedrijfjes. En we hebben 3 ambulance fietsen kunnen kopen en 6 fietsen voor Safe Motherhood Assistants die voorlichting geven in veraf gelegen dorpen op het platteland van Mangochi. Hiermee dragen we bij aan het verminderen van moedersterfte en een betere toekomst voor weeskinderen.

Helpt u mee??? Dat kan door een of meerdere zakjes met biologisch geteelde bloembollen (tulpen en narcissen) te kopen voor 5 euro per zakje. Het is een leuk sinterklaas- of kerstcadeautje!!! Maar ook mooi om in uw eigen tuin te planten of in een bak op de vensterbank.

Voor meer informatie:

* www.hopebusinesscentre-malawi.com

* http://youtu.be/JfH8DItDEGg

* Email: leida@humanemergence.nl

* Bezoek ook onze Facebook pagina:

   https://www.facebook.com/pages/Malawi-Window-Of-Hope/529367247132748

*Donaties op NL10INGB0004256879 t.n.v. Stichting Quality Centre onder vermelding van ” gift Malawi”.

Quality Centre heeft een ANBI status.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *