Hollandse bloembollen voor kinderen in Malawi

Giften: NL10INGB0004256879 t.n.v. Stichting Quality Centre

Ook dit najaar verkoopt Quality Centre weer biologisch geteelde bloembollen ten bate van projecten in Malawi. Op 10 en 11 december waren we aanwezig op de kerstmarkt in Zeist en op 11 december ook nog op de kerstmarkt in Utrecht (Twijnstraat). Daar hebben we ook de prachtige tassen verkocht die speciaal voor ons zijn gemaakt door Abdul uit Zomba in Malawi.

bloembollenmalawi-tassen-2

De bloembollen van de firma Huiberts uit het Noordhollandse Sint Maartensvlotbrug zijn nog te koop in zakjes à € 5. Er is een grote variatie aan soorten bloemen. Biologisch geteelde bollen met respect voor mens, natuur en milieu, “bollen waar je blij van wordt”, zegt teler John Huiberts. Wij hopen dat we de kinderen in Malawi blij kunnen maken met een nieuw kindercentrum in Chitowa. Het kindercentrum in Chitowa is een Wilde Ganzen project. Voor elke euro die we ophalen legt Wilde Ganzen er 50 cent bij.

vrijmarkt3logo-gouden-gans-cmyk_cont

Onze inzending voor de Gouden gans is geëindigd op plek 27 en maakt helaas geen kans op de hoofdprijs.

De bloembollen zijn in verschillende soorten verkrijgbaar: narcissen, tulpen, krokussen en diverse kleine voorjaarsbloemen zoals blauwe druifjes etc.

Een zakje kost €5. Wilde Ganzen legt daar €2,50 bij. U kunt de bollen bestellen via het contactadres en het geld overmaken op NL10INGB0004256879 van de Stichting Quality Centre onder vermelding van de bollen die u besteld heeft.

Malawi tassenmalawi-tassen-productie

Deze prachtige tassen die Abdul uit Zomba (foto boven) voor ons heeft gemaakt kosten €15 per stuk.

2015

In 2015 heeft de bollenactie samen met een collecte in de Dominicuskerk in Amsterdam €1.950 opgebracht. Het geld is besteed aan speelgoed en de inrichting van de bestaande kindercentra van de Window of Hope Foundation.

20130221_105441

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *