Utrecht4GlobalGoals

Utrecht werkt mee aan het behalen van de Global Goals van de Verenigde Naties voor een betere, duurzamer wereld. Ook aan de projecten van QC Malawi zal aandacht worden besteed.

Met steun van de Gemeente Utrecht maken Utrechters zich sterk voor het behalen van een of meer van de Global Goals.

De organisatie heeft een webwinkel geopend voor producten waarvan de opbrengst ten goede komt aan organisaties, activiteiten of projecten gericht op een of meer van de zeventien wereldwijde doelen voor een betere wereld. Via Utrecht4GlobalGifts kun je nu ook drie producten kopen van QC Malawi: onze in Zomba door Abdul geproduceerde tassen (foto hieronder), een receptenboek Cooking2Connect met wereldgerechten en het kinderboekje Dwarkje van Annemarie van Scheers dat de auteur ons ter beschikking heeft gesteld.

Malawi tassen productie

De Touchée Dance Company doet ook mee met Utrecht4GlobalGoals met dansuitvoeringen. De eerste was op Koningsdag bij de Vrijmarkt op Lepelenburg. Een van de goede doelen die delen in de opbrengst van de eindshow GLOW-dance op 2 en 3 juni in De Kom in Nieuwegein is QC Malawi.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *