Donateur worden

Bent u enthousiast geworden over het Quality Centre en wat de organisatie doet? Wilt u graag bijdragen? Dan kunt u ons ook financieel steunen. Het Quality Centre is volledig afhankelijk van donaties. Elk bedrag (vanaf € 10,-) is welkom en helpt ons om meer projecten in Malawi te ondersteunen.

Eenmalige bijdrage
Voor een eenmalige donatie kun u een financiële bijdrage storten op ons rekeningnummerNL10INGB0004256879 t.n.v. Stichting Quality Centre onder vermelding van”gift Malawi”

Het is fijn als u een mailtje stuurt naar info@leidraad.com met uw gegevens, dan kunnen we u bedanken!

Directe donatie
Een directe donatie kan middels iDEAL banking. Ik wil het Quality Centre graag nu meteen steunen met het volgende bedrag:

iDeal € 10,- € 25,- € 50,- € 100,- € 250,-
Klik op het bedrag van uw keuze. Er start dan een nieuw scherm, waarin u de betaling via uw bank kunt regelen!

Structurele bijdrage
Wij zijn ook op zoek naar donateurs of sponsors die een structurele bijdrage willen leveren. Uw bijdrage verzekert het Malawi-project van de Window of Hope Foundation van continuïteit die de vrouwen en kinderen in Mangochi ten goede komt.

Wanneer u donateur of sponsor wilt worden of op andere manieren wilt bijdragen aan het Quality Centre, laat het dan weten via onze contactgegevens.

anbi-logo

De Stichting Quality Centre is een ANBI erkende organisatie. Dat betekent dat giften aftrekbaar zijn bij de belasting. Voor ANBI instellingen relevante gegevens over de Stichting vindt u hier.

Periodiek schenken geeft extra belastingvoordeel tot 52% afhankelijk van uw inkomen. Raadpleeg hiervoor de belastingdienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *