Kids School Project heeft resultaat

Met steun van de Window of Hope Foundation (WoHF) en Nederlandse donateurs heeft een twintigtal kinderen vorig jaar met succes onderwijs kunnen volgen. Emmanuel Kumwanje maakte de balans op in het jaarlijkse overzicht van schoolresultaten.

Linda Phosowatha heeft afgelopen jaar haar universitaire opleiding Journalistiek afgerond. Ze schreef ons een bedankbrief. ‘Zonder uw vrijgevigheid zou mijn toekomst in duigen gevallen zijn. U gaf me een reden om de hoop op de toekomst vast te houden en daarbij ook de middelen om mijn diploma te halen en mijn dromen na te streven.’

Linda heeft besloten mee te werken met de WoHF. Ze hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan de PR van het project. En samen met Emmanuel wil ze jongeren gaan interesseren voor community empowerment

De meeste scholieren die steun krijgen van de WoHF zitten nog op de basisschool. Zoals Mphatso Maleta die overgaat naar de vierde klas. Hij schrijft: “Ik ben geslaagd, hier is mijn schoolrapport. Dank u wel voor de steun.”

 

Ook de broers Emmanuel en John Njikho zijn dankbaar voor de steun die ze hebben gekregen.

John (rechts) zit op de Mchengautuba Secondary School en schrijft dat hij zijn best gaat doen om dit jaar ook de tweede klas met succes af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *