Stichting QC Malawi

De Stichting QC Malawi ondersteunt de Window of Hope Foundation (WoHF) met financiële middelen voor de uitvoering van projecten in het district Mangochi, Malawi. De WOHF wordt geleid door Mary Sibande met haar echtgenoot Elliot Kumwanje (op de foto in het midden) en een klein aantal vrijwilligers. De projecten zijn gericht op de opvang en educatie van (wees)kinderen en ondersteunende activiteiten in dorpen op het platteland.

De Stichting heeft in 2016 de volgende missie geformuleerd: ‘We vertrouwen in de kracht, talenten en kwaliteiten van ieder mens. Met behulp van de Community Empowerment methode (CE) willen we mensen en gemeenschappen ondersteunen die kracht en talenten optimaal te ontwikkelen en te gebruiken, door daar te helpen waar men een duwtje in de rug nodig heeft.’ De projecten waarvoor we geld inzamelen worden voorgesteld vanuit de WoHF.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.