Bloembollen voor een nieuw kindercentrum

Het doel van de actie voor een kindercentrum in Ngalamo en de opleiding van educatieve medewerkers is bijna gehaald. Het project dat ook door Wilde Ganzen wordt gesteund kan naar verwachting eind van dit jaar worden afgerond. Tot die tijd verkopen we net als voorgaande jaren biologisch geteelde bloembollen voor het goede doel.

De zakjes bloembollen van de firma Huibers bevatten vijfentwintig verschillende bollen, een mengsel speciaal geschikt voor bijen. Een zakje kost 7 euro, drie zakjes 20 euro (excl. verzendkosten voor adressen buiten Utrecht). Bestellingen kunnen worden doorgegeven via info@leidraad.com.

Bezoek aan Chitowa

Mary stuurde ons via Whatsapp foto’s van haar laatste bezoek aan Chitowa waar onze partner-Stichting Window of Hope eerder een kindercentrum heeft gerealiseerd. Het gebouw dat aanzienlijke schade heeft opgelopen door het noodweer dat begin dit jaar is veroorzaakt door de cycloon Idai is inmiddels geheel hersteld.

Het onderwijsmateriaal dat hier gebruikt wordt is een in Nederland vervaardigde placemat met Engelse woordjes die we van het Fonds van onze partner Movares hebben ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *