Biologisch geteelde bollen voor bloeiende projecten

QC Malawi verkoopt ook dit jaar weer biologisch gekweekte bloembollen voor verschillende projecten van de Window of Hope Foundation in Malawi.

We hebben weer bloembollen van de firma Huiberts uit het Noordhollandse Sint Maartensvlotbrug te koop in zakjes à € 5. Er is een grote variatie aan soorten bloemen. Biologisch geteelde bollen met respect voor mens, natuur en milieu. De opbrengst gaat dit jaar naar verschillende projecten die overeenkomstig de doelen van de Window of Hope Foundation (WoHF) de cirkel van armoede, slechte gezondheid en analfabetisme op het platteland van Malawi moeten doorbreken.

Mary Sibande, die met haar man Elliot de WoHF runt, streeft met een vervolg op de lopende projecten naar een duurzame ontwikkeling. Na de bouw en de verbetering van de kindercentra wil de stichting nu de zorg voor de kinderen professionaliseren door de kinderverzorgsters een opleiding aan te bieden. In aansluiting op het alfabetiseringsproject wordt verder gezocht naar middelen om schoolboeken aan te kopen. Tot nu toe zijn er te weinig boeken voor de deelnemende vrouwen. Ze moeten het doen met de boekjes die hun kinderen ook gebruiken en ze mogen ze niet mee naar huis nemen.

V.l.n.r Elliot Kumwanje, Leida Schuringa (QC Malawi) en Mary Sibande

Voor bestellingen van zakjes bollen zie onze contactgegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *